SULTANGAZİ GAZETESİ 'bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz.'
Ana sayfaMesajlarİletişim
 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol Kurban Bayramını Van'da depremzedelerle kutlayacak
 Reklam
Erol bayramı Van'da kutlayacak
04 Kasım 2011 Cuma 08:51
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol Kurban Bayramını Van'da depremzedelerle kutlayacak

‘Van’ın Aşağı Çökek, Hocaali ve Hacıkas köyleri artık bizim de köyümüz’ sloganından hareket eden Gaziosmanpaşa Belediyesi deprem sonrası düzenlenen toplantıda alınan kararların ilk adımını bayramda hayata geçirecek. Belediyenin yola çıkarttığı 2 tır dolusu yardım paketinde köylerin başta barınma olmak üzere, ısınma, yiyecek, giyecek ve sağlık malzemeleri yer alıyor.
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Türk Milletinin acıları ve sevinçleri ortak yaşamak gibi tüm dünyaya örnek olan bir hasleti olduğunu belirterek,’’ Bu bayramı Ak Parti İl Başkanlığının bize zimmetlediği 3 köyümüzde geçirirken bir nebzede olsun onların acılarına ortak olmayı hedefliyoruz. Bu köylerimizde üstümüze düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmekten büyük mutluluk duyacağız’’ dedi.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi himayesine aldığı Van’ın Erçiş ilçesine bağlı Aşağı Çökek, Hocaali ve Hacıkas köylerini bayramda da yalnız bırakmayacak. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, beraberinde yardımcıları ve 35 kişiden oluşan bir ekiple Kurban Bayramı’nın ilk gününü depremzedelerle bölgede geçirecek. Köy ziyaretlerine iş adamları da katılırken, bayramın ilk günü depremzede vatandaşlarla birlikte bayram namazı kılınıp, bayramlaşma gerçekleştirilecek. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un köy çocuklarına çeşitli hediyeler vereceği bayramlaşma sonrasında köyün muhtarı ve ileri gelenleri ile beklentiler konusunda toplantılar yapılacak.Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkilileri yapılan ilk Acil Koordinasyon Toplantısında üç köye yardımın hava koşulları göz önüne alınarak aç ayrı adımda gerçekleştirileceğini belirterek, ilk adımda planlanan köyde yaşayanların dışarıda barınmalarına olanak sağlayacak araç ve gereçler ile kışlık kıyafetler, kuru erzak, çeşitli ısınma gereçlerinin dağıtımının gerçekleştirileceğini belirttiler.
 
 
Yetkililer ayrıca tüm köyün sağlık kontrolünden geçirilmesi için köyde kurulacak olan ‘Sağlık Birimi’nin de bayramın ilk gününden itibaren hizmete başlayacağını belirttiler. Söz konusu yardım malzemelerinin yer aldığı 2 Tır‘ın arife günü bölgeye ulaşmak üzere yola çıkartıldığını açıklayan Belediye yetkilileri ikinci adım olan  köyün eğitim,oyun alanı, hasarlı bina  onarımı ve ana sınıfı gibi inşaata yönelik uygulamaların da  2012 yılının ilk altı içinde gerçekleştirileceğini belirttiler
Ülke olarak,  birlik ve beraberliğin en canlı örneklerinin bu depremde yaşandığına dikkat çeken Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,  belediyemizin bütün üst düzey yönetim ekibi ve değerli çalışanlarımızla,  bu bayramı köylerimizde geçirmekten dolayı büyük bir mutluluk ve gönül huzuru duyduklarını belirterek,’’ Depremzede köylerin belediyelere paylaştırılması son derece anlamlı bir uygulamadır.
 
AK Parti bu uygulamayla yapılan bütün çalışmaları daha somut olarak değerlendirme fırsatı bulacaktır.  Bizim sorumluluğumuzdaki üç köyde iş ve aş başta olmak üzere hayat eskisine dönene kadar elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Bu hedefe ulaşma yolunda önemli desteklerini esirgemeyen ilçemizin çok değerli işadamlarını da gönülden teşekkür ederim.  Artık Gaziosmanpaşa’mızın ilgisini her zaman üzerinde tutacağı artık 3 kardeş köyü vardır’’dedi.



Etiketler : Gaziosmanpaşa, Belediye, Başkanı, Erhan, Erol, Kurban, Bayramını, Van’da, ,



Bu Haber Toplam 539 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Yazdır Yukarı
 

  ANKET
  
 
DUYURULAR
Futbol Turnuvası başlıyor
Futbol turnuvası heyecanına katılmanızı bekliyoruz.
  Tüm Yazarlar
Sevgi Nihan Akıncı

Hayatımız Ne Renk?

Nur Cansu Yılmaz

Rahim Ağzı Kanseri Nedir?

Ethem Erçakır

ZAMLARDAN KURTULUŞ YOLLARI (1)

E. KOYUNCU

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Serap Sözen

ÇOCUK EĞİTİMİNDE CEZANIN YERİ

Uzm.Dr.İbrahim HAZİNİ

AKNE NEDENLERİ VE TEDAVİSİ,

 

ARŞİVDE ARAMA

 

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: +90 212 667 66 66  |  Faks: +90 212 476 44 88  |  Destek: marmarayayingrubu@gmail.com
Sayfa Üretimi: 0.1760  | Teknik Destek: Cizginet & Webdizayntürk
Haberler artık Outlook'ta