İstanbul 2.amatör lig temsilcilerimizden Sultangazi Esentepe spor kulübü, Hayati Bor’un başkanlığı bırakması ile olağanüstü seçimli genel kurulu'na giderek başkanlığa, seçilen Üzeyir Polat,hedeleriyle ilgili sitemize açıklamalarda bulundu.
Sultangazi Esentepe spor kulübü lokalinde 20.11.2011 tarihinde gerçekleştirilen genel kuruldu tek aday olarak seçime giren ve üyelerin kullandığı oyların tamamını alan Üzeyir Polat Sultangazi Esentepe spor kulübü başkanlığına getirildi.
Sultangazi Esentepe spor kulübü’nün başarısı için her şeyi yapmaya geldim
Sultangazi Esentepe Spor kulübü yeni başkanı Üzeyir Polat,başkanlığa seçilmesi ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada, kendisine ve oluşturulan yeni yönetim kuruluna desteklerini esirgemeyen üyelere ve kongremize katılarak bizlerin yanında olan değerli dostlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum dedi.
Polat,18 yıldır Sultangazi sınırları içinde Esentepe mahallesinde ikamet ettiği belirterek,mahallemizin ve ilçemiz sınırları içinde yaşayan gençlerimize spor kulübümüz çatısı altında hizmet etmeye geldim.Geçen sezon şampiyonluk iddasını son haftaya kadar taşıyan, kıl payı kaçırılan şampiyonluğu elde etmek için çalışmalarımıza başladık.Kariyeri başarılı değerli bir hocamızla anlaştık şu anda ligleri devam ettiği için ismini açıklıyamıyorum aynı zamanda transfer çalışmalarımızı yönetim kurulumuzla hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz dedi.
Sultangazi’lilerin zevkle izleyeceği bir takım oluşturacaklarını söyleyen başkan Polat,yeni sezonda 2.amatör lig’den 1.amatör lig’e şampiyon olarak çıkacaklarını söyledi.
Üzeyir Polat’ın başkanlığındaki Sultangazi Esentepe spor kulübü yönetim kurulu,şu isimlerden oluştu.
Asil Yönetim
1: Üzeyir Polat
2: Yılmaz Yavuz
3: Özkan Kurt
4: Ali İnce
5: Yücel Akçelik
6: Ensar Atalay
7: Battal Çakmak
8: Sencer Aras
9: Supi Asiltürk
Yedek Üyeler
1: Esat Kartal
2: Mehmet Samsaman
3: Nurettin Yiğit
4: Üzeyir Özkul
5: Metin Kaygusuz
6: Suat Bakdurmuş
7: Saim Kurt
8: Akın Gökçe
9: Memiş Demirler
Denetleme Kurulu
Erkan Akalın
Bolkan Kara/www.sultangazigazetesi.com
Bolkan Kara/www.sultangazigazetesi.com



















