İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç.Dr.Abdülmecit Karataş'ın oturum başkanlığında gerçekleşen ,Esnaf ve işadamlarına sağlanan istihdam teşviklerinin müzakere edildiği ,İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun'un ve İstanbul esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği(İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans, Sultangazi Yunus Emre Kültür Merkezinde yapıldı.

Sultangazi esnaf ve Sanatkarlar derneği(SESDER) ile İstanbul spor ayakkabıcıları derneğinin organize ettiği programa ;Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ,siyasi parti temsilcileri ,Küçükköy Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Kaya,muhtarlar ,esnaflar katıldı.

Bilgi açısından çok verimli geçen programın açılış konuşmasını ev sahibi olması dolayısıyla SESDER Başkanı Ramazan ALTAN yaptı.Altan; misafirlere hoşgeldiniz derken ,hedeflerinin esnafları girişimcilik konusunda bilgilendirmek ve teşvik etmek olduğunu ;bunun için değerli konuşmacıların deneyimlerini ve bilgilerinden yararlanmak gerektiğini söyledi.Katılımcılara da tek tek teşekkür etti.

ESNAFLARIMIZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ
Ramazan Altan'dan sonra kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cahit Altunay;Sultangazi esnafını övdü.Sultangazi esnafının azimli ve girişimci olduğunu ,yeni ilçe olmamız dolayısıyla yapılacak çok iş olduğunu ve bunu ancak hep beraber başarabileceğimizi söyledi.

İŞKUR Müdürü Muammer Coşkun ise İŞKUR projeleri ve bazı istaitiki bilgiler verdi.
İSTESOB Başkanı Faik Yılmazı'ında verdiği çok önemli bilgilerden sonra ,Kalkınma ajansı Genel Sekreteri Abdülmecit Karataş ,kalkınma ajansının ne anlama geldiğini neler yaptığını nasıl çalıştıklarını anlattı.
Programın sonunda katılımcılar sorulan soruları cevapladı.
Beğeniyle izlenen programın sonunda kaılımcılara plaket ve ayakkabı takdim edildi.




















