SULTANGAZİ GAZETESİ 'bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz.'
Ana sayfaMesajlarİletişim
 

Ak Parti Sultangazi kadın kolları 1.olağan kongresi yapıldı.
 Reklam
Sultangazi yine Öznur dedi
22 Eylül 2011 Perşembe 00:04
Ak Parti Sultangazi kadın kolları 1.olağan kongresi yapıldı.

Ak Parti kadın kollarında kongre heyecanı

MİLLETVEKİLLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sultangazi Avrasya düğün salonunda gerçekleşen Kadın Kolları kongresine, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve eşi,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman,Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Ak Parti G.O.P İlçe Başkanı İsmail Ergüneş,Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi,Ak Parti İstanbul 2.bölge Milletvekilleri Nimet Çubukcu,Hüseyin Bürge,Ahmet Baha Öğütken,Ahmet Harun Ertürk ve Sevim Sever,meclis üyeleri,basın mensupları  ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı.Kongreye katılamayanların mesajları özellikle Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı alkışlarla okundu.Hayati Yazıcı,Egemen Bağış,Burhan Kuzu,Gürsoy Erol,Kadir Topbaş,Mustafa Demir,Mustafa Kara,gibi isimler mesaj göndererek mazeretlerini bildirdiler.


TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Kongrede ilk konuşmayı Ak Parti kadın kolları İl Başkanı Ayfer Yaman yaptı.Yaman divan üyelerini ve hazerunu selamladıktan sonra şunları söyledi:"Bu kongreler teşkilatın yenilenerek devam etmesi için gereklidir.Hepimiz zamanın şahitleriyiz.Bu söz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ait.Bizler Ak Partili olarak Türkiye'nin ilerlemesi için el ayak olduk.Demokrasi dedik.adalet dedik,insanlık dedik,kalkınma dedik,barış dedik,eşitlik dedik,huzur dedik ve refahın yükselmesi için elimizden geleni yaptık.Ak Partinin başarısında kadınlarımızın rolü çok büyük.Girilmedik sokak ev bırakmadılar .Hatta evleride geçip beyinlere yüreklere girdiler.Bu yüzden sizleri kutluyorum.Bizlerin her sorunuyla ilgilenen destek olan sayın İl Başkanım Aziz Babuşcuya huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Bu kongrede Sultangazi kadın kolları yenilenerek yoluna devam edecektir.Teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum".
Programda kadın kollarını tanıtan sinevizyon gösterisi ne kadar özveri ile çalışıldığının ıspatı oldu.Tarih yazan isimsiz kahramanlar seçim çalışmalarında bir çok başarıya imza attılar ve artık isimleriyle anılır oldular.Kadın kollarından 94 meclis üyesi,2 milletvekili,2 Belediye başkanı yetişti.


TÜM PARTİLERE ÖRNEK OLDUK
Programda ikinci konuşmayı Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yaptı.Altunay,hizmet ağının asıl Ak Partide görüldüğünü,kadın kolları ,gençlik kolları tüm teşkilatın büyük bir özveri ile çalıştığını,Sultangazi'de özellikle kadın kollarının biraz daha ilerde olduğunu,Öznur Altıntaş'ın bu işi başarıyla götürdüğünü söyledi.
Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Murat Atım,Öznur Altıntaş'ın başarısının Hatice Yıldız gibi bir hocanın talebesi olmasından kaynaklandığını kaydetti ve bu kongrenin hayırlı olmasını diledi.

ATATÜRK'ÜN EVİNİ ZİYARET EDEN İLK VE TEK BAŞBAKAN

Programda söz alan İstanbul 2.bölge Milletvekillerinden Hüseyin Bürge,çok ilginç bir bilgiyi paylaşarak söze başladı.Bürge selamlama konuşmasında kısaca şunları söyledi:"Biz Ak Partili olarak,kaldırım taşlarını pembe-mavi yapalım derdinde değil kimsesizlerin kimi olmaya geldik dedi.Bize bunu söyleyen genel Başkanımız Tayyip Erdoğan'dır.Herkesin canı istediğinde Atatürkçü kesildiği günümüzde bir seyehat sırasında Genel Başkanımızın şakayla karışık sorduğu soru kendisine hayranlığımı bir kat daha artırdı.Atatürk'ün doğduğu evi gören tek ve ilk Başbakan bizim genel başkanımızıdır.Biz böyle bi başbakana sahip olduğumuz sürece bu toplantıları daha çok yaparız"dedi.

 

BEN SİZLERLE GURUR DUYUYORUM
İl başkanı Aziz Babuşcu,biz kocaman bir aileyiz dedi.Ve ardından şunları söyledi:"Kadınlarımız parti işlerini de kendi evleri gibi sayıp çalıştıklarını ,bu ülkede çok şey başardıklarını,başarının asıl kaynağının kadınlar olduğunu söyledi ve gereken takdiri göremediklerini kaydetti.Başarı derken ekonomimizden ,milli gelirimizden bahsetmiyorum.Çok uzak değil 2001 yılında,ABD Başbakanının karşısında bizim başbakanımız el pelçe divan durmuştu.Asıl başarı budur.Bu başarıda kadınlarımızın payı büyük.Kadınlarımız ve kadın kolları hakkı ödenmez bir görevi yerine getiriyor.Ben sizlerle gurur duyuyorum.Sizin yol arkadaşınız olmak ,siyasette olmam için yeterli bir sebep.Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum."

BİZ YIKMAK İÇİN DEĞİL YAPMAK İÇİN BURDAYIZ

400 delegenin oy kullandığı kongrede konuşan Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Öznur Altıntaş,"Tecrübe yönünden Sultangazi'nin Ak kadınları gerek yerel seçimlerde,gerek 12 Eylül referandumunda, gerekse de 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde yüzde 69'un altına düşmeyen oy oranındaki ciddi katkılarını düşünerek 1. olağan kongremize 3. olağan kongreside diyebiliriz" dedi.
"Biz yıkmak için değil, yapmak için buradayız" diyerek konuşmasını sürdüren Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Öznur Altıntaş, "Biz gönüller kazanmak için buradayız.Biz yolumuzu aydınlatacak fenerler yetiştirmek için buradayız.Biz geleceğimize yön vermek için buradayız.Herşeyden önemlisi rıza-i ilahi için, azıcık da kendimiz için buradayız. Çünkü Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bize güveniyor" diye konuştu

BAŞKAN ÖZNUR ALTINTAŞ'IN YENİ EKİBİ :
 2 ARZU YEŞİLUFUK
3 AYFER IŞILGAN
4 BİRGÜL KARAKOCA
5 ÇİĞDEM KARADENİZ
6 DÜRDANE YİĞİT
7 EBRU YILMAZ
8 FATMA  YAZICI
9 FATMA  NAHIRCI
10 FİLİZ TUNCEL
11 GÜLAY NALBANT
12 HALE  KESİM
13 HURİYE CAN
14 LÜTFİYE ÇELİK
15 MÜNİRE CEYHAN
16 NAGİHAN GEYİK
17 NİLGÜN KOCA
18 NURAY ÖZTÜRK
19 NURCAN  ÖZTÜRKMEN
20 NURGÜL DİDİN
21 PERİHAN KIRTAY
22 RABİA GÖKÇEL
23 SADİYE BATUR
24 SELMA TEKŞEN
25 SEMA KOÇYİĞİT BİROL
26 SEVGİ TOSUN
27 SEVİL NİZAM
28 SEVİM  ÖZCAN
29 SULTAN OĞUZ
30 ZEYNEP ÖZASİL

www.marmarahaber.net

www.sultangazigazetesi.com

www.belediyebulteni.com

 

 

 

 

 




Etiketler : öznur, altıntaş, kadın, kolları, başkanı,



Bu Haber Toplam 917 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Yazdır Yukarı
 

  ANKET
  
 
DUYURULAR
Futbol Turnuvası başlıyor
Futbol turnuvası heyecanına katılmanızı bekliyoruz.
  Tüm Yazarlar
Sevgi Nihan Akıncı

“Kaybedilen dil yüzünden kimliğimiz de hükümsüzdür"

Nur Cansu Yılmaz

Rahim Ağzı Kanseri Nedir?

Ethem Erçakır

ZAMLARDAN KURTULUŞ YOLLARI (1)

E. KOYUNCU

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Serap Sözen

ÇOCUK EĞİTİMİNDE CEZANIN YERİ

Uzm.Dr.İbrahim HAZİNİ

AKNE NEDENLERİ VE TEDAVİSİ,

 

ARŞİVDE ARAMA

 

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi: +90 212 667 66 66  |  Faks: +90 212 476 44 88  |  Destek: marmarayayingrubu@gmail.com
Sayfa Üretimi: 0.2962  | Teknik Destek: Cizginet & Webdizayntürk
Haberler artık Outlook'ta